Dugattyú

Kiegészítők, csavarok, szuszogók Hengercső, hidraulika hüvely
RögzítésFenékDugattyúDugattyúrúd, hidraulika szárLöketvégfékDugattyúrúd, hidraulika szárSzárvezetőDugattyúrúd, hidraulika szárRögzítés
Hengercső, hidraulika hüvely

Figyelem!

Előre gyártott dugattyúink félkész termékek mivel tömítést alaphelyzetben nem tartalmaznak!

Termékek

HCBPF
Munkahenger dugattyú HCBPF
A HCBPF dugattyú széria egy félkész termék kettős működésű munkahengerekhez. Összehasonlítva a HCP szériával ez a dugattyú belső menettel rendelkezik így közvetlen tudjuk rögzíteni a dugattyúrúdon. Kompakt kivitele megoldást jelenthet a munkahenger méretének csökkentésére. Katalógus:
pdf


HCP
Munkahenger dugattyú HCP
A HCP dugattyú széria alkalmas egyszeres és kettős működésű munkahengerekhez is egyaránt. HHSO szériás munkahengerek alaptartozéka. Katalógus:
pdf


HCP30
Munkahenger dugattyú HCP30
A HCP30 dugattyú széria alkalmas egyszeres és kettős működésű munkahengerekhez is egyaránt. Kifejezetten ipari hidraulikában használatos. Katalógus:
pdf


HCPF
Munkahenger dugattyú HCPF
A HCPF dugattyú széria egy félkész termék kettős működésű munkahengerekhez. Összehasonlítva a HCP szériával ez a dugattyú belső menettel rendelkezik így közvetlen tudjuk rögzíteni a dugattyúrúdon. Kompakt kivitele megoldást jelenthet a munkahenger méretének csökkentésére. Katalógus:
pdf


HCPFG
Munkahenger dugattyú HCPFG
A HCPFG dugattyú széria egy félkész termék kettős működésű munkahengerekhez. Kompakt kivitele megoldást jelenthet a munkahenger méretének csökkentésére. Kialakítása kifejezetten a az "O" gyűrűvel támasztott teflon-bronz tömítéshez alkalmas, ahol a munkahenger tömítései nagy terhelést kapnak vagy magas hőmérsékletet. Továbbá az alacsony súrlódási együttható biztosítja a simább mozgást és minimumra csökkenti az akadozó járást. Katalógus:
pdf


HCPL
Munkahenger dugattyú HCPL
A HCPL dugattyú széria alkalmas egyszeres és kettős működésű munkahengerekhez is egyaránt. HMO szériás munkahengerek alkotórésze. Katalógus:
pdf


HCPP
Munkahenger dugattyú HCPP
A HCPP dugattyú széria alkalmas egyszeres és kettős működésű munkahengerekhez is egyaránt, nagy terhelésekre tervezve. Kifejezetten ipari hidraulikában és földmunka gépekben használatos. Katalógus:
pdf


HCPT
Munkahenger dugattyú HCPT
A HCPT dugattyú széria alkalmas egyszeres működésű búvárdugattyús munkahengerekhez. A dugattyú kialakításánál fogva biztosabb vezetést biztosít a dugattyúrúdnak, akár hosszabb lökethossznál is. Nagyon sokoldalú termék, leginkább a mobil hidraulika és az agrár szektor részére tervezve. Katalógus:
pdf


HCPV
Munkahenger dugattyú HCPV
A HCPV dugattyú széria alkalmas kettős és egyszeres működésű munkahengerekhez is egyaránt. Hernyócsavar rögzítéssel ellátva. Katalógus:
pdf


HCPVG
Munkahenger dugattyú HCPVG
A HCPVG dugattyú széria alkalmas egyszeres működésű és kettős működésű munkahengerekhez is egyaránt. Hernyócsavar rögzítéssel ellátva. Katalógus:
pdf


A termékekkel kapcsolatos további kérdéseivel kollégáink állnak rendelkezésére:

e-mail küldése