Rögzítés

Kiegészítők, csavarok, szuszogók Hengercső, hidraulika hüvely
RögzítésFenékDugattyúDugattyúrúd, hidraulika szárLöketvégfékDugattyúrúd, hidraulika szárSzárvezetőDugattyúrúd, hidraulika szárRögzítés
Hengercső, hidraulika hüvely

Termékek

GE..HH és
GE..HH2RS
Munkahenger rögzítés GE..HH
A GE..HH sorozat gömbcsuklós csapágyai belső és külső edzett acél gyűrűből készülnek. A külső gyűrű tengelyirányban kettéosztott a belső gyűrű beszereléséhez. Karbantartást igénylő csapágy, kifejezetten nagy terhelésekre és erőkre tervezve. Katalógus:
pdf


GE..HHK és
GE..HHK2RS
Munkahenger rögzítés GE..HHK
A GE..HHK sorozat gömbcsuklós csapágyai karbantartásmentesek. A csapágy külső gyűrűje acélból készült, szinterezett bronz perselyekkel és PTFE betéttel. Ezt a perselyt ezután a gyűrű belső részére nyomják. A belső gyűrű edzett, a munkafelület kemény krómozott. Ez a csapágy különösen ajánlott az egyoldalú, állandó és lökések nélküli terhelésekre (különösen az emelési feladatok, hidraulikus hengerek dugattyúrúdjai, stb...) Katalógus:
pdf


GE..HHOF és GE..HHOF2RS
Munkahenger rögzítés GE..HHOF
A GE..HHOF sorozat gömbcsuklós csapágya ugyanazokat a jellemzőket mutatja, mint a GE..HH típus, de a belső gyűrű nagyobb és a külső átmérő nagyobb, szélesebb fordulási szöggel rendelkezik. Ez a fajta csapágy karbantartást igényel és különösen olyan alkalmazásoknál ajánlott, ahol szélesebb fordulási szög szükséges. Katalógus:
pdf


GE..HHOH2RS
Munkahenger rögzítés GE..HHOH2RS
A GE..HHOH2RS sorozat gömbcsuklós csapágya ugyanazokat a jellemzőket mutatja, mint a GE..HH típus, a külső részek hengeres toldatának kivételével. Továbbá tartalmazza a 2RS védelmet biztosító tömítéseket. Ez a csapágy karbantartást igényel, és különösen ajánlott - mint a GE ... HH2RS sorozat - olyan alkalmazásokhoz, ahol a belső gyűrű mindkét oldalán távtartó hüvelyek szükségesek. Katalógus:
pdf


GE..HHOL
Munkahenger rögzítés GE..HHOL
A GE..HHOL sorozat gömbcsuklós csapágyai belső és külső edzett acélgyűrűből állnak. A külső gyűrű tengelyirányban osztott a belső gyűrű szereléséhez. A GE-HH sorozattól a külső részek hengerese meghosszabbításában különbözik, a furat átmérője mindig a belső gyűrű szélességének felel meg. Ez a sorozat elsősorban a DIN24338 előírások betartására készült. Megköveteli a karbantartást és különösen ajánlott a CETOP szerint gyártott hidraulikus munkahengerekhez, a DIN24333, DIN24336, ISO6020 / 1 és ISO 6022 szabványoknak megfelelően. Katalógus:
pdf


HBJE..C
Munkahenger rögzítés HBJE..C
A HBJE...C gömbcsukló hidraulikus munkahengerekhez, körkörös hegesztéssel rögzíthető, központosítást segítő szemmel ellátva. ISO 12240-4 szabvány szerint gyártva, E szériás, M típusú. 25-s átmérőtől kenést igényel. A ház S355JR UNI EN 10025 acél. Könnyebb alkalmazásokra tervezve, munkahenger fenéken vagy dugattyúrúd végen rögzítve. Katalógus:
pdf


HBJE..N
Munkahenger rögzítés HBJE..N
A HBJE ... N sorozat gömbcsuklója S355JR UNI EN 10025 acélból készül. Téglalap alakú talppal, HBJE..C-n található központosító csap nélkül. ISO 12240-1 szabvány alapján gyártott csapágyakkal szerelt. 20-as átmérőtől felfele kenést igényel. Nehéz ipari felhasználásra szánt, munkahengerek aljára. A csapágy kivehető. Katalógus:
pdf


HBJEG..N
Munkahenger rögzítés HBJEG..N
A HBJEG..N sorozatú zsírzógombbal ellátott gömbcsuklót az S355JR UNI EN 10025 szabvány alapján gyártják. Téglalap alakú talppal rendelkezik de központosító csap nélkül. A HBJE..N típushoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, csapágyazásában különbözik. 20-as átmérőtől felfele kenést igényel. Katalógus:
pdf


HBJEPR..CE
Munkahenger rögzítés HBJEPR..CE
A HBJEPR..CE sorozatú gömbcsukló rögzítő menete hosszabb mint a HBJEPR..N és a HBJEPR..U sorozaté. Zsírzó gombbal ellátott típus.. Ezt a típust a DIN 24338 - ISO 6982 szabványnak megfelelően tervezték. A belső csapágy (az ISO 12240-1 W sorozat szerint) hengeres, mindkét oldalon úgy van kialakítva, hogy a furat átmérője megegyezzen a csapágy szélességével. C45 acélból készül, 70mm felett öntöttvasból. Ajánlott a CETOP RP 58 H, a DIN 24333, a DIN 24336, az ISO 6020/1 és az ISO 6022 szabvány szerint gyártott munkahengerekhez, de a többi típushoz is használható. Katalógus:
pdf


HBJEPR..N
Munkahenger rögzítés HBJEPR..N
A HBJEPR..N sorozatú gömbcsuklók belső menetes csatlakozóval rendelkeznek. C45 acélból készül, 70mm felett öntöttvasból. Csapágyazás az ISO 12240-1 E sorozat szerint. Katalógus:
pdf


HBJEPR..U
Munkahenger rögzítés HBJEPR..U
A HBJEPR..U sorozatú gömbcsukló hasonlít a HBJEPR..N sorozathoz. A különbség a két inbusz csavarral rögzíthető menetben van. Zsírzó gombbal ellátva. A HBJEPR..N sorozathoz hasonlóan használható, előnye a jobb rögzíthetőség. Katalógus:
pdf


HBJFE..DO
Munkahenger rögzítés HBJFE..DO
A HBJFE..DO széria külső menetes gömbcsukló, horganyzott C45-ből. ISO 12240-4 sorozat E típusú M szabvány szerint készülnek, zsírzó gombbal ellátva. Lehetséges 2RS kivitelben is rendelni. Katalógus:
pdf


HBJFI..DO
Munkahenger rögzítés HBJFI..DO
A HBJFE..DO szériához hasonlóan horganyzott C45-ből, ISO 12240-4 sorozat E típusú M szabvány szerint készülnek, zsírzó gombbal ellátva. Lehetséges 2RS kivitelben is rendelni. Belső menettel! Katalógus:
pdf


HCBM
Munkahenger rögzítés HCBM
Fe510C-ből készült persely amely csak forgó mozgásra képes tengely körül. HHSFR, HHSFR2 és a HHS2 széria munkahenger tartozéka. Katalógus:
pdf


HCBFM
Munkahenger rögzítés HCBFM
Fe510C-ből készült persely amely csak forgó mozgásra képes tengely körül. HHSFR, HHSFR2 és a HHS2 széria munkahenger tartozéka. Katalógus:
pdf


HCFM
Munkahenger rögzítés HCFM
Hengerre hegeszthető karimás felfogatás. Alkalmas egyszeres vagy kettős működésű munkahengerek gyártásához is. Katalógus:
pdf


HCHBGF
Munkahenger rögzítés HCHBGF
Kifejezetten nagy terhelésre tervezett edzett persely. A tökéletes illesztés érdekében javasoljuk, hogy a furat megmunkálása H7 (maximum H8) tűréssel történjen. Katalógus:
pdf


HCPM
Munkahenger rögzítés HCPM
A HCPM sorozat egy a munkahengerre hegeszthető felfogatás. FE510C-ből készül és minden szektorban alkalmazható. Katalógus:
pdf


HCRBJ(BT)
Munkahenger rögzítés HCRBJ(BT)
Hegeszthető rúdvég csapággyal. Kifejezetten alkalmas mezőgazdasági munkahengerekhez. Katalógus:
pdf


HCRBJ(FD)
Munkahenger rögzítés HCRBJ(FD)
Hegeszthető rúdvég csapággyal. Kifejezetten alkalmas mezőgazdasági munkahengerekhez. Katalógus:
pdf


HCRBJ(FI)
Munkahenger rögzítés HCRBJ(FI)
Hegeszthető rúdvég csapággyal. Kifejezetten alkalmas mezőgazdasági munkahengerekhez. Katalógus:
pdf


HFFC
Munkahenger rögzítés HFFC
A HFFC sorozat egy villás hengervég amely alkalmas egyszeres és kettős működésű munkahengerekhez egyaránt. Menettel rögzíthető a munkahenger végére, rögzítő csapon tengelyén csak forgó mozgást tesz lehetővé. Katalógus:
pdf


HFOC
Munkahenger rögzítés HFOC
Fix rögzítőszemes hengervég. Alkalmas egyszeres és kettős működésű munkahengerekhez egyaránt. HHS5 széria munkahengerek tartozéka. Katalógus:
pdf


HPFC
Munkahenger rögzítés HPFC
Hegeszthető villás hengervég amely alkalmas egyszeres és kettős működésű munkahengerekhez egyaránt. Kifejezetten alkalmas mezőgazdasági munkahengerekhez. Katalógus:
pdf


HSEB
Munkahenger rögzítés HSEB
Munkahenger végére hegeszthető lengő rögzítés UNI C40 anyagból. Katalógus:
pdf


HSEB00017…
Munkahenger rögzítés HSEB00017…
Munkahenger végére hegeszthető lengő rögzítés UNI C40 anyagból. Katalógus:
pdf


HSEB00019…
Munkahenger rögzítés HSEB00019…
Munkahenger végére hegeszthető lengő rögzítés UNI C40 anyagból. Katalógus:
pdf


HSFC
Munkahenger rögzítés HSFC
A HFFC sorozat egy villás hengervég amely alkalmas kettős és egyszeres működésű munkahengerekhez egyaránt. Hegesztéssel rögzíthető a munkahenger végére, rögzítő csapon tengelyén csak forgó mozgást tesz lehetővé. Katalógus:
pdf


HSLBU
Munkahenger rögzítés HSLBU
A HSLBU sorozat önkenő perselye háromszoros rétegű kompozit anyagból készült. Fémburkolt csapágy, amely acéllemezből, szinterezett porózus bronzból áll, valamint PTFE és Pb keverék felületi réteg. Alacsony a súrlódási együtthatója, kopásgátló, korrózióálló és olaj nélkül is használható, vagy csak minimálisan van szükség olajra. Széles körben alkalmazzák különféle típusú gépekhez, például textil-gépek, dohányipari gépek, hidraulikus járművek, autók, mezőgazdasági és erdészeti gépek különböző csúszóeszközeiben, stb. Katalógus:
pdf


HSLBX
Munkahenger rögzítés HSLBX
A HSLBX sorozat önkenő perselye a 3 réteg erősen ragasztott kompozit anyagon alapul: az acél mint alap, a szinterezett bronz és a módosított POM. Jól használható alacsony sebességű, nagy teherbírású és a normál hőmérsékleti keretek közt, továbbá költségtakarékos a normál réz perselyekhez képest. Széles körben alkalmazzák az auto/teherautó karosszériákban, forgácsoló gépekben, a kohászati és a bányászati gépekben,építőiparban, erőművekben, stb. Katalógus:
pdf


HWER
Munkahenger rögzítés HWER
Hegeszthető munkahenger rögzítés olyan helyekre ahol nem fér el gömbcsukló. Zsírzógomb helye előre kialakítva. Katalógus:
pdf


HWRE
Munkahenger rögzítés HWRE
A "HWRE / HWREN" sorozatú "GE" csapágy hegeszthető gyűrűje, kettős és egyszeres működésű hidraulikus munkahengerek gyártására alkalmas. Fe510C, a végcsatlakozóval és / vagy a krómozott rúddal hegesztett és a GE csapágyazással kiegészítve (nem tartozék) teszi lehetővé a csapok rögzítését és sugárirányú mozgását. HHSC széria standard hengerünkben használjuk. Ez a tétel különösen ajánlott a mobil és ipari ágazatokban. Katalógus:
pdf


HWREN
Munkahenger rögzítés HWREN
A "HWRE / HWREN" sorozatú "GE" csapágy hegeszthető gyűrűje, egyszeres és kettős működésű hidraulikus munkahengerek gyártására alkalmas. Fe510C, a végcsatlakozóval és / vagy a krómozott rúddal hegesztett és a GE csapágyazással kiegészítve (nem tartozék) teszi lehetővé a csapok rögzítését és sugárirányú mozgását. HHSC széria standard hengerünkben használjuk. Ez a tétel különösen ajánlott a mobil és ipari ágazatokban. Katalógus:
pdf


A termékekkel kapcsolatos további kérdéseivel kollégáink állnak rendelkezésére:

e-mail küldése